KategoriBota

Bota

Xhamia kushtuar Mariesë së Bekuar

Gjest i rëndësishëm tolerance dhe hap pozitiv afrimi me të krishterët, që tregon se liderët muslimanë interesohen për hapje e dialog. Këtë nënvizon...