KategoriBota

Bota

Fëmijë pa fëmijëri

Në çdo katër fëmijë në botë një është i privuar nga fëmijëria. Kështu konkludohet ne raportin e fundit te publikuar nga “Save the Children”...

Bota

Zjarr dhe shpërthime në Vatikan

Një zjarr është pasuar me disa shpërthime të fuqishme pranë një parkingu të veturave të vjetra në Vatikan, shkruan e përditshmja italiane “La...