KategoriBota

Bota

Rreziku i madh për Egjiptin

Krimet e kryera së fundmi, nga përbindëshat e ISIS-it në Egjipt, kundër ky kishave në qytetin e Tantës dhe të Aleksandrisë në “Të Dielën e Palmave”...

Bota

Izraeli zhvillon robotin ushtar

Izraeli ka zhvilluar robotin ushtarak i cili së bashku me ushtarët e vet do të përfshihet në luftë në kufi me Rripin e Gazës, ka shkruar sot gazeta...

Bota

42 vite nga Lufta Civile e Libanit

Edhe pse kanë kaluar 42 vite nga fillimi i luftës së përgjakshme, libanezët sot e kësaj dite luftojnë me efektet politike, ekonomike dhe sociale të...

Bota Islamofobi

Me shami dhe pilote!

I pari personel avioni vetëm me pjesëtare femra ka hapur së fundmi një linjë fluturimesh, të quajtur Royal Brunei Airlines. Është një moment historik...

Bota

Drejt një kure ndryshe kundër kancerit

Një shpresë e re për pacientët që vuajnë nga kanceri vjen nga Rusia. Kërkuesit në këtë vend kanë propozuar një trajtim të ri bazuar mbi nangrimcat që...