KategoriBota

Bota

Rreziku i madh për Egjiptin

Krimet e kryera së fundmi, nga përbindëshat e ISIS-it në Egjipt, kundër ky kishave në qytetin e Tantës dhe të Aleksandrisë në “Të Dielën e Palmave”...

Bota

Izraeli zhvillon robotin ushtar

Izraeli ka zhvilluar robotin ushtarak i cili së bashku me ushtarët e vet do të përfshihet në luftë në kufi me Rripin e Gazës, ka shkruar sot gazeta...

Bota

42 vite nga Lufta Civile e Libanit

Edhe pse kanë kaluar 42 vite nga fillimi i luftës së përgjakshme, libanezët sot e kësaj dite luftojnë me efektet politike, ekonomike dhe sociale të...

Bota Islamofobi

Me shami dhe pilote!

I pari personel avioni vetëm me pjesëtare femra ka hapur së fundmi një linjë fluturimesh, të quajtur Royal Brunei Airlines. Është një moment historik...