KategoriBota

Bota

Lojë e fuqive dhe çmimet e naftës

Prodhuesit dhe përpunuesit kryesor të naftës në botë të gjithë neve janë të njohur. Pellgjet e pasura me rezerva më të mëdha të naftës gjenden në...

Bota

Erdoğan bisedë telefonike me Putin

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka kryer një bisedë telefonike me presidentin e Rusisë, Valdimir Putin, ku i ka shprehur ngushëllimet në...