KategoriKultura

Kultura Opinion

Rruga për tek Allahu

Gerdi Demneri “Si mundet dikush ta pastrojë dhe hapë shpirtin e tij ndaj Zotit në mënyrë totale? A arrihet kjo me përkushtim ndaj adhurimit të Zotit...

Kultura

Tërmet! Ja si ti shpëtoni vdekjes

Tërmetet e fundit në rajonin tonë, në Janinë, në Gjirokastër, përfshirë edhe të që tronditi Italinë qendrore para dy ditësh, kanë rikthyer ankthin te...

Kultura

Pendimet per te kaluaren

Ke bere apo nuk ke bere dicka per te cilen pastaj je penduar me vone? Ke bere dicka pastaj je ndjere keq per muaj dhe vite te tera pasi e ke bere...