KategoriRajoni

Rajoni

Në Prishtinë u hap tenda e iftarit

Për nder të ditës së parë të muajit Ramazan, Fondacioni “Ejup Sulltan” nga Republika e Turqisë organizoi hapjen e tendës për iftar në Pallatin e...

Rajoni

Ja ku strehohen sirianët në Serbi

Lufta në Siri ka bërë që mijëra sirianë të emigrojnë për në vende të tjera në kërkim të një jetë më të mirë dhe të sigurt për ta. Konflikti pesë...