KategoriRajoni

Rajoni

TIKA investim në Gjakovë

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) e cila vazhdon me mbështetjen trashëgimisë kulturore të përbashkët në Kosovë, do të investojë në...