KategoriRajoni

Rajoni

Kuvendi, nga kriza në krizë

Fillimi i punës së legjislaturës së gjashtë të Kuvendit të Kosovës , ka reflektuar shenjat e para të një krize të re, thonë analistët politikë...

Rajoni

Islamofobet kercenojne mufti Ternaven

Bashkësia Islame e Kosovës konsideron se kërcënimet me vdekje të udhëheqësve të shtetit, BIK dhe komunës së Prishtinës përmes grafiteve është akt i...