KategoriShkence

Shkence

Dora që mund të ‘shohë’.

Kjo dorë protetike mund të shoh çfarë duhet të kap. Ajo mund të zgjedh mënyrën më të përshtatshme për t’i kapur gjësendet. Dora mund t’i detektojë...

Shkence

4 ushqimet që ju largojnë stresin

Gjatë ditës kalojmë momente edhe stresante dhe shepsh herë na lind edhe dëshira për të ngrënë diçka në mënyrë që ta kalojmë këtë gjendje. Në vend që...