KategoriShkence

Shkence

A duhen pirë ilaçet pa ujë?

Në udhëzimet e çdo tablete shkruan se duhet të merren me ujë të bollshëm, e kjo nuk është pa arsye. Disa tableta janë të lehta për gëlltitje pa ujë...

Shkence

Si ta kuptosh që je me diabet

Mëso diçka rreth simptomave të diabetit. Nëse ke ndonjë nga shenjat e mëposhtme, është mirë që të kontaktosh me një mjek për të matur nivelin e...

Shkence

Kanceri i prodhuar nga njeriu

Pas studimit të mumieve egjiptiane, doli  përfundimi  se kanceri është një sëmundje krejtësisht e prodhuar dhe e shkaktuar nga njeriu, dhe mënyra e...

Shkence

Patrick Swayze dhe Kanceri

Nga Thomas CORRIHER Në mars të vitit 2008, aktori i njohur Patrick Swayze u diagnostikua me kancer të pankreasit. Institucioni mjekësor ka norma...