KategoriShkence

Shkence

Si ta kuptosh që je me diabet

Mëso diçka rreth simptomave të diabetit. Nëse ke ndonjë nga shenjat e mëposhtme, është mirë që të kontaktosh me një mjek për të matur nivelin e...

Shkence

Kanceri i prodhuar nga njeriu

Pas studimit të mumieve egjiptiane, doli  përfundimi  se kanceri është një sëmundje krejtësisht e prodhuar dhe e shkaktuar nga njeriu, dhe mënyra e...

Shkence

Patrick Swayze dhe Kanceri

Nga Thomas CORRIHER Në mars të vitit 2008, aktori i njohur Patrick Swayze u diagnostikua me kancer të pankreasit. Institucioni mjekësor ka norma...