KategoriShkence

Shkence

Mediet sociale, shkaktare të stresit

Rreth 90 për qind e amerikanëve thonë se vazhdimisht ose shpesh, kontrollojnë emalin e tyre, tekstet dhe llogaritë që kanë në mediet sociale, gjë që...