KategoriShkence

Shkence

Zbulohet ylli që përpin planetet

Një yll i ri përpin çdo planet që lind në afërsi të tij. Katastrofa kozmike ndodh aktualisht 450 vjet dritë larg nesh. Prej disa dhjetëvjeçarësh...

Islamofobi Shkence

Korriku shënon dy eklipse

Të premten, më 13 korrik, ishte një eklips i pjesshëm i diellit, ndërsa më 27 korrik do të verifikohet një eklips i bukur hënor. I pari dukej në...

Bota Shkence

BlackFly, vetura fluturuese

Një veturë që fluturon dhe nuk ka nevojë për leje pilotimi për të operuar, është prezantuar në Kalifornia. BlackFly mund të udhëtojë deri në 40...