KategoriShqiperia

Shqiperia

Shqipëria, Evropa dhe droga

Korridori ballkanik dominon drogën që hyn në Evropë nga Lindja dhe shqiptarët janë pjesë e bandave kriminale të trafikimit të drogës në shumë pjesë...