KategoriShqiperia

Opinion Shqiperia

Krizë apo ‘fake news’

Kthimi i rrjedhës dramatike që ka marrë vendi, nuk mund të kryhet me zgjedhje normale, sikurse thotë Rama, por duke e shfrytëzuar këtë krizë politike...

Shqiperia

Paralajmëron Blushi: sot bien…

Deputeti i LIBRA-s Ben Blushi, në një status në facebook ka paralajmëruar se sot bien, dërkurrcët, ngjalat dhe merlucët. “11 prill dita e enverucëve...