KategoriTeknologji

Teknologji

Tjetër skandal me Facebook

Facebook pranoi një tjetër skandal me të dhënat e përdoruesve të saj. Kështu miliona fjalëkalime të përdoruesve janë ruajtur të pakriptuara në...

Bota Teknologji

Bitcoin para vdekjes

Për herë të parë shumë njerëz normalë që nuk kuptonin investimet, u përfshinë dhe humbën paratë. Kishte shumë njerëz që përpiqeshin të mësonin se si...