KategoriIslamofobi

Bota Islamofobi

Me shami dhe pilote!

I pari personel avioni vetëm me pjesëtare femra ka hapur së fundmi një linjë fluturimesh, të quajtur Royal Brunei Airlines. Është një moment historik...