KategoriKuriozitete

Kuriozitete

Fjalët arabe në gjuhën angleze

Gjuha angleze ka përvetësuar fjalë arabe gjatë shekujve. Shënimet e habitshme përfshijnë fjalën ‘xhar,’ dhe ‘serendipity, ‘përshtatur nga gjuha arabe...