KategoriTE TJERA

TE TJERA

Sony zëvendëson Letrën

Për shkak të përdorimit të gjerë dhe arritjeve të teknologjisë, letra është vjetruar dhe po përdoret gjithnjë e më pak. Në vend se të bartim libra...