KategoriTE TJERA

Kuriozitete

Fjalët arabe në gjuhën angleze

Gjuha angleze ka përvetësuar fjalë arabe gjatë shekujve. Shënimet e habitshme përfshijnë fjalën ‘xhar,’ dhe ‘serendipity, ‘përshtatur nga gjuha arabe...

TE TJERA

Epoka e predikuesve

Çdo bashkësi fetare ka lulëzuar në sajë të kultivimit të besimtarëve prej Profetëve të dërguar tek ata. Instrumenti kryesor që kanë përdorur Profetët...

Video

Shteti ‘terrorist Izraelit’

Kjo video e shkurtër (më pak se 2 minuta) tregon qartë për krimet që shteti terrorist izraelit po kryen ndaj popullit palestinez. Kërkojmë nga të...