KategoriTE TJERA

TE TJERA

Stephen King

Gjërat më të rëndësishme është më së vështiri të thuhen. Ato janë gjërat nga të cilat ju turpëroheni, sepse fjalët i zvogëlojnë ato – fjalët kur...

Kuriozitete

Fjalët arabe në gjuhën angleze

Gjuha angleze ka përvetësuar fjalë arabe gjatë shekujve. Shënimet e habitshme përfshijnë fjalën ‘xhar,’ dhe ‘serendipity, ‘përshtatur nga gjuha arabe...