KategoriTE TJERA

Islamofobi Opinion

Pse islamofobia…?!

Nga Savash VELIU Eshtë e vërtetë se e gjithë qëllimi i sistemit laicist apo botës sekulariste është e sajuar (kurdisur) mbi tentativën e shkatërrimit...

Libra TE TJERA

Libër: Përtej Jeruzalemit

Autori:Peter Stockton Shqipëroi: Nermin Bergzade Redaktoi: Rezart Beka Përkujdesja Grafike: Julian Korça @Peter Stockton 2008 Të gjitha të drejtat të...

Libra

Libër: Algjeria e Zbuluar

Mënyra se si njerëzit vishen, bashkë me traditën e veshjeve dhe stolive që zakoni përfshin, përbën formën më të dallueshmë të unikalitetit të një...