Shqiperia

Çifti kërcënon se do të hidhen nga vinçi/ Në vendngjarje policia, zjarrëfikset dhe ambulanca

Një çift janë ngjitur në një vinç në lartësinë 30 metra, prej nga ku kërcënojnë se do të hidhen, në rrugën e “Kosovarëve”, Tiranë.

Nga të dhënat e para bëhet e ditur se çifti ka probleme pronësie, çka mund të jetë bërë shkak për ndërmarrjen e këtij veprimi.

Policia ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe është duke negociuar me çiftin, ndërsa prezente janë dhe zjarrëfikset dhe ambulaca për shmangien e incidenteve.