Bota

Coca Cola vjen me reklamë për iftarin e Ramazanit

Coca-Cola si gjithmonë njihet për reklamat e veçanta. Krishtlindjet dhe Viti i Ri, nuk kanë kuptim pa reklamën më të famshme në botë. Por tashmë që jemi në muajin e Ramazanit, kompania e pijeve ka menduar që t’i përshtatet edhe fesë islame me reklamat e saj.

Shumë besimtarë agjërojnë gjatë këtij muaji, dhe kjo është një nga sakrificat më të mëdha që mund të bëjë njeriu. Mesazhi që përcillet në reklamë, është që të përpiqemi të solidarizohemi me sakrificën e tyre, duke bërë gjeste të vogla por me zemër të madhe për më tepër shihni videon.