Bota

David Weber, vrasësi serial që trupin e nënës së tij e kishte përdorur si tabelë qitjeje

David Weber nuk festoi kur iu tha se gjysmëvëllait të tij, Edmund Kemper, i ishte mohuar lirimi muajin e kaluar. Ai vetëm dha një psherëtimë lehtësimi.

Për më shumë se 40 vjet, të afërmit e Kemper kanë jetuar në frikë se një nga vrasësit serik më famëkeq të Amerikës mund të lirohet nga burgu dhe të vijë pas tyre për t’i frikësuar.

Edmund Kemper, i njohur ndryshe si “The Co-Ed Killer” ishte frymëzimi pas filmit “Heshtja e Qengjave” dhe një lojtar kyç në shfaqjen e re të “Netflix Mindhunter”, vranë dhe thyen gjashtë gra të reja, si dhe gjyshërit e tij, dhe miku i saj më i mirë, midis 1964 dhe 1973.

Kemper i kishte copëtuar kufomat dhe kishte marrëdhënie seksuale me të gjithë, përfshirë edhe nënën e tij, Clarnell Strandberg, të cilën e drejtoi dhe e përdorte si terren për gjuajtje.

Atij i janë dhënë tetë dënime me burgim të përjetshëm dhe aktualisht jeton me popullsinë normale të burgjeve në Institutin Mjekësor të Kalifornisë në Vacaville.

OPINIONE

INTERVISTA