Shqiperia

Debati PS-LSI për Hipotekat, ministria teknik i Drejtësisë urdhëron hetim

Teksa është ndezur debati mes PS-LSI për Hipotekat, Ministria e Drejtësisë ka urdhëruar hetim.

Ministri teknik i PD Gazmend Bardhi urdhëron nisjen e hetimit pas akuzave dhe deklaratave të Ramës sot në Vorë në lidhje me Hipotekat.Sipas Ramës, qeveria ka legalizuar falas objektet pa leje të qytetarëve, por ata nuk e regjistrojnë dot pronën pasi Hipoteka, e drejtuar nga një parti tjetër, siç tha ai, i mban peng.

Ky ishte dhe argumenti i kreut qeverisë pse PS duhet të qeverisë e vetme pas 25 qershorit, pa pasur nevojë për aleatë në bashkëqeverisje

OPINIONE