Shqiperia

Del video e shumë viteve me parë/ Rama nën shembullin e Kristaqit: Do korrim fitore të reja…

Një video e shumë vitëve me parë është zbuluar nga Syri.net në të cilën duket Kristaq Rama që është edhe babai i kreut aktual të qeverisë që flet për besnikërinë ndaj Enver Hoxhës dhe diktaurës.

‘Skulptori Kristaq Rama tha në emër të dekoruarve nga partia e punës dhe premton se ata të prirë nga mesimet e partisë dhe shokut Enver do të korrin gjithnjë fitore.

Ky slogan i ish drejteusve të diktaturës duket se po udhëheq edhe të birin e Kristaqit në veprimet e tij kundër demokracisë dhe pluralizmit….