Shqiperia

Denoncimi: Kunata e ministrit fillon punë si pedagoge jashtë çdo kriteri

Ish-kryeministri Sali Brisha ka publikuar një denoncim të një qytetari, i cili i shkruan se kunata e Ministrit të Jashtëm është marrë në punë si pedagoge jashtë çdo kriteri.

Sipas mesazhit të qytetarit të publikuar nga Berisha, shkruhet se urdhri për të filluar kunata e Ditmir Bushatit punë është firmosur me urdhrin e tij me procedura formale.

Postimi i plotë

Kunata e Ditzi Bushati merret pedagoge jashte cdo kriteri!

Lexoni mesazhin e pedagogut dixhital. sb

“Doktor pershendetje!

Dekani dhe Shefja e dep Gazetarise zbatuan urdherat e D. Bushatit dhe Nikolles.

Te dy kane firmosur marrjen ne pune si pedagoge te kunates se Ditmir Bushatit E. Gugu dhe ish drejtuesen e Drejtorise Arsimore ne Elbasan J. Cungu me urdher te Nikolles. Me ndihmen e Rektorit.

Gjithcka me procedura konkuruese formale.

Madje kunata e Ditmirit nuk ka as mesataren e universitetit sa duhet dhe duhet te mos ishte fare as ne konkurim.

Per ti hapur vend larguan dy prof.dr:

  1. Plangarica e B. Suta, nen kercenimin e ndjekjes penale sepse nuk kishin kontrate mqs punon jashte Shqiperise si lektore.”

OPINIONE