Rajoni

Deputeti shqiptar në Mal të Zi flet si burrë: Nëna dhe babai i Skënderbeut ishin serb

Një deputet shqiptarë i Malit të Zi ka folur te verteten ashtu sic e flasin burrat. Ai ka deklaruar nje te vertete te hidhur per popullin shqiptar kur tha se nëna dhe babai i Skënderbeut ishin serb. Kjo deklaratë është dhënë në një medium serb.

Konkretisht bëhet fjalë për kreun e Lëvizjes Civile të Partisë Demokratike, Dritan Abazoviç, i cili është deputet shqiptar në Kuvendin e Malit të Zi.

Abazoviç në një intervistë për telvizionin serb ‘in4s’ ka thënë drejt së nëna dhe babai i Gjergj Kastrioti Skënderbeut ishin serb.