Bota

I dërguari amerikan flet si fashist: Të huajt anëtarë të ISIS duhen vrarë në Siri dhe nuk duhen kapur rob

I dërguari special i Amerikës në koalicionin anti-ISIS deklaroi se anëtarët e huaj të ISIS duhen vrarë brenda në Siri.

Konsulentët ushtarakë amerikanë që kanë organizuar sulmin përreth qytetit Raka, kanë thënë se të huaj anëtarë të ISIS duhen vrarë në Siri dhe nuk duhen kapur rob. Bert Mc Gorg, i dërguari special i Amerikës në koalicionin e quajtur anti-ISIS ka thënës e të huajt anëtarë të ISIS që nuk janë arabë dhe janë perëndimorë duhet të vriten menjëherë në fushën e betejës dhe të ndalohet kthimi i tyre në vendet e veta ku mund të kryejnë akte terroriste. Misioni ynë është të garantohemi se luftëtarët e huaja që kanë shkuar në Siri dhe janë anëtarësuar tek grupi ISIS, të vriten në këtë vend./ PT