Shqiperia

Deri tani rreth 200 persona të plagosur

Të paktën 200 persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore në spitalin e Tiranës, Durrës dhe Krujës.

Janë raportuar dy persona të vdekur për shkaqe të lidhura me tërmetin: një i moshuar ka ngatarruar derën e daljes dhe është rrëzuar nga ballkoni; dhe një tjetër ka bërë akaident me makinë  nga paniku.

Dyshohet se numri i viktimave mund të jetë me i madh, pasi ka raportime të pakonfirmuara në Tiranë dhe në Durrës./exit