Shqiperia

Dëshmitari i audio-përgjimit: E vura në provë Agron Xhafajn, se më la në baltë!

“Siç ia bën njeriut, ashtu do e pësosh” me këto fjalë Albert Veliu, njeriu që bëri audio-përgjimin për Agron Xhafajn shpjegoi arsyet se përse mori përsipër të provokonte Agron Xhafajn, vëllain e ministrit të Brendshën. Sipas Veliut, Agron Xhafaj e kishte lënë në baltë kur ai ishte burgosur në Itali dhe tani në kthim, pas e vetmja gjë që i kishte ofruar ishte një punë për djalin e tij kamarier.

Veliu tha se Agron Xhafaj është një biznesmen i rëndësishmë në Vlorë dhe ai ishte i bindur se gjatë kësaj kohe është marrë me drogë.