Shqiperia

Djali i George Soros në Tiranë, Altin Goxhaj: Ku drekoi Luli me Aleksin

Avokati Altin Goxhaj ka reaguar lidhur me vizitën e djalit të miliardierit George Soros në Tiranë, e cila është mbajtur e fshehtë.

Goxhgaj shkruan se pyetja është se ku e takoi Lulzim Basha dhe jo pse e ka mbajtur të fshehtë Basha.

REAGIMI:

KU U DREKUA APO DARKUA LULI ME ALEKSIN? A ishte dhe Edi? E bënë treshe apo dyshe?
Nga Levizja AntiSoros

Pyetja është ku e takoi Lulin dhe jo pse e ka mbajtur të fshehtë Edi se pse ka ardhur Trashëgimtari i Principatës së Kanabistanit dhe drejtuesi i ri zyrtar i gjithë Fondacioneve Soros në botë Alexander Soros! 21-22 Nëntor 2017, Tiranë! Fjeti në The Plaza Tirana!
Arsyeja pse ka ardhur është e qartë: ËSHTË MBLESI I KRIJIMIT TË JUGOSLLAVISË SË RE ME KRYEQYTET BEOGRADIN!!! Erdhi për të garantuar antiamerikanizmin zyrtar të Establishmentit dhe të garantojë kalimin e butë të pushtetit të Çifligut të tij Albanistan nga satrapi Edi te Satrapi Eri!
Tani përqëndrohuni te tema kryesore: KU U DREKUA APO DARKUA LULI ME ALEKSIN? A ishte dhe Edi? E bënë treshe apo dyshe?