Shqiperia

Do ta marrë Kadastra për zyrat e reja, nxirren me polici ushtarake tetë familje nga banesat

Plot tetë familje dhe disa biznese të vendosura pranë ish- shtëpisë së oficerëve në Vlorë, po largohen nga godinat në të cilat po qëndronin.

Për largimin e banorëve ka ndërhyrë edhe Policia Ushtarake ndërsa ndaj tyre nuk është dhënë alternativë për t’u strehuar.

Mësohet se godina i ka kaluar Kadastrës për shkak se do bëhen zyrat e reja.

Familjarët jetonin me qera në këtë ndërtesë ndërsa kanë kundërshtuar të largohen pasi nuk kanë ku të qëndrojnë, banorët thonë se janë dakord për t’u larguar nga banesat, por kërkojnë të sistemohen, raporton Fax News.

/tpz

OPINIONE