Shqiperia

“Do ta rikonstruktoj unë”. Kisha: Projekti dhe paratë janë vetëm tonat

Kisha e Shën Prokopit pritet të fillojë së shpejti kthimin në identitet. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj e lançoi projektin si punë të përbashkët të Bashkisë me kishën, por, e vërteta, në fakt duket të jetë ndryshe. Kontributi i Bashkisë nuk është asgjë më tepër, por vetëm leja për rikonstruksionin. Kjo bëhet e ditur në një prononcim të At Ilia Maznikut për TvT, përgjegjës për Kishën, të cilën sot Erjon Veliaj pretendon se po ua dhuron besimtarëve.

OPINIONE