Uncategorized

“Do të formojmë aleancë ushtarake kundër Iranit”

Ministri i Inteligjencës së regjimit sionist të Izraelit tha se do të formojnë një aleancë ushtarake kundër Iranit, aleancë e cila do të përbëhet nga vendet arabe dhe perëndimore.

Në deklaratën e fundit të bërë kundër Iranit, ministri i Inteligjencës së regjimi sionist,Yisrael Katz tha se nëse Irani nuk i përmbush kërkesat e SHBA-së, Izraeli do të përpiqet të krijojë një aleancë ushtarake të përbërë nga vendet arabe dhe perëndimore.

Katz shtoi se sanksionet e vendosura nga Presidenti i SHBA-së Donald Trump kundër Iranit do të jenë efektive.

Burimi : Rast Haber/ ML