Shqiperia Sociale

Doktoresha Mira Kaurri denoncon vendimin gjyqesor te kunderligjshem ne banesen e saj

Doktoresha veterane Mira Kaurri me kete video denoncon nje vendim haptas te kunderligjshem te dhene nga Gjykata e Apelit Durres. Ne video duken punonjesit e permbarimit, qe po zbatojne kete vendin gjyqesor te kunderligjshem ne banesen e saj. Theksojme se Dr. Kaurri ka qene deputete e PD-se ne vitet 1992-1996 dhe aktualisht eshte antare e Keshillit Bashkiak Durres, per Partine Demokratike.