Emisioni IMPAKT Video

Dr Olsi Jazexhi: Turqia në Siri, goditja e naftës saudite dhe dështimi amerikan në Lindjen e Mesme!

Dr Olsi Jazexhi: Turqia në Siri, goditja e naftës saudite dhe dështimi amerikan në Lindjen e Mesme!

Dr Olsi Jazexhi flet mbi ngjarjet e fundit që po ndodhin në Lindjen e Mesme.

Në Lindjen e Mesme ka një seri zhvillimesh ku beteja e madhe që ndodh ndërmjet perendimit, krishtërimit që mbështesin Izraelin dhe projektet e tji, ku janë përballë me Iranin dhe Turqin që janë po ashtu dhe dy shtyllat kryesore të botës Islame.

Gjithashtu Dr Olsi Jazexhi tregon sulmin që shteti turk po bën kundër Izraelit.

Për më tepër ndiqni videon e mësipërme:

 

OPINIONE