Opinion Shqiperia

Dritan Goxhaj tregon rrezikun qe MEK-u sjell per Shqiperine

Ne biseden me poshte te bere ne ABC News eksperti i sigurise kombetare tregon per rreziqet qe i sillen Shqiperine nga prezenca e MEK-ut ne vend. Ai tregon sesi MEK-u thyen ligjet shqiptare dhe organizon e drejton sulme nga Shqiperia. Aktiviteti luftarak i MEK-ut kercenon sigurine kombetare te Shqiperise.

OPINIONE