Shqiperia

Drogë në makinën e policit, shpallet në kërkim

Një polic i komisariartit është shpallur në kërkim, sepse është në makinën e tij wshtw gjetur drogw.

Polici i komisariatit, pasi arriti të shpëtojë braktisi dhe mjetin.

Policia sekuestroi mjetin e tij në Fushë-Krujë ,në të cilin është gjetur një sasi e konsiderueshme lënde narkotike. Deri më tani identiteti i tij nuk bëhet i ditur, ndërsa hetimet e polcisë vijojnë.