Duhet pastruar Policia që të ç’kanabizohet Shqipëria

Tashmë janë të dy jashtë qeverisë, Ylli Manjani dhe Saimir Tahiri që më shumë se sa kolegë mbeten rivalë.

Ylli Mananji ka sulmuar sërish, duke ironizuar me shprehjen “policia që duam”. Ai thotë se ka ende polic (nga ata që deshën) që duhen pastruar për të bërë të mundur ç’kanabizimin. Pra Manjani bën thirrje të largohen të emëruarit e Tahirit në Vlorë, Sarandë, Durrës

Manjani në twitter: Ka ende shumë policë, të policisë që deshën, në Vlorë, Sarandë, Gjirokastër e Durrës! Duhet pastruar Policia që të ç’kanabizohet Shqipëria!/Opinion

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne