Sociale

“Duke festuar hapjen e negociatave…Qytetarët e thjeshtë marrin bidonat dhe presin ujin…”

Tiranë, viti 2019!
Kryeministri dhe Ministri i Jashtëm festojnë për herë të tretë hapjen e negociatave me BE.
€rioni promovon video 3D të qytetit imagjinar që ai drejton.
E teksa ata që drejtojnë shkojnë të lumtur drejt vilave të tyre lluksoze, qytetarët e thjeshtë marrin bidonat dhe presin ujin që shpërndahet nga boti prej tashmë 29 vitesh”, shkruan ne rrjetin social facebook #nisma thurje.