Bota Video

Dyfytyrësia e Amerikës – Video

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) nga njëra anë janë aleate me Turqinë në NATO, kurse nga ana tjetër në Siri bashkëpunojnë me organizatën terroriste YPG/PKK, e cila kërcënon hapur kufijtë jugorë të Turqisë duke kryer vazhdimisht sulme terroriste, duke e mbështetur këtë organizatë me trajnime dhe armatime ushtarake.