Historia Sociale

E refuzuan të gjithë jetimin që kërkonte punë! Por në fund ju realizua ëndrra.

Nje ngjarje e ndodhur dikun ne Indi, na meson mjafte shume per jeten.

Ai kerkonte cdo dite pune, pasi qe nuk donte te kerkonte lemoshe, por dote te fitonte pune dhe para me djerse.

Nje dite e pyeti nje zoteri, se a mund te punonte tek ai, ndersa ai ja realizoi endrrat , per me shume shikojeni kete ngjarje.

Burimi: Njekomb.com

OPINIONE