Bota

Edhe myslimane me shami edhe modele

Shahira Yusuf është modelja myuslimane me shami që me deklaratën e saj ka thyer rrjetin.

“Unë nuk jam Kenndal  Jenner por jam një vajzë muyslimane me ngjyrë nga lindja e Londrës, dhe do të triumfoj në industrinë e modelimit”.

Ajo thotë se industritë e modës nuk janë ende gati për të pranuar diversitetin. E lindur në Somali, 20-vjeçarja thotë se  do të sjellë stuhi në fushën e modës.

Nuk do të jetë si gjithë modelet e tjera ajo do të bëjë ndryshim dhe sigurisht të bëjë krenarë ata që e kanë mbështetur.   Shahira ka shumë besim tek aftësitë e saj, e tregon se të gjitha vajzat në botë janë të bukura. Ato nuk kanë nevojë të  ndjekin një stil apo një lloj bukurie pasi secila është e bukur në formën e saj. Për të është e rëndësishme që vajzat të  jenë unike.