Kultura

Edi Rama promovon pederastine me femijet e Roskovecit

Gjatë një vizite në shkollën “7 Dëshmorët” në Strumë të Roskovecit, Kryeministri Edi Rama shfaqet në një foto ku ekspozohet flamuri i lëvizjes se pederasteve.

Shkolla është rikonstruktuar së fundmi nga qeveria dhe flamuri gej është përshtatur si perde dritareje, të paktën në një nga klasat që ka vizituar Kryeministri.

Civitas.al e ka konstatuar këtë në fotot që vetë kryeministri ka publikuar në faqen e tij zyrtare në facebook. Kjo nuk ka kaluar pa vëmendjen edhe të disa komentuesve të cilët e kanë akuzuar Ramën se po i ushqen fëmijët me propagandë pro pederasteve.

Në fakt, ka pasur që herët iniciativa për të përfshirë në kurrikulat shkollore propagandaën e lëvizjes LGBT. Kjo nuk ka mundur të bëhet në mënyrë zyrtare, falë edhe reagimeve të shumta, sidomos nga qytetarët. Por, nënzë, organizata nga shoqëria civile e pederasteve amerikane dhe evropiane, e kanë bërë këtë, me projekte të ndryshme.

Kjo është hera e parë që simbolet e kësaj lëvizjeje përfshihen si pjesë e dekorit të shkollave të restauruara. Qeveria po përfshin nën mëngë levizjen pederastizuese perendimore e cila kerkon ti bej burrat kurva, dhe grate burra. Edi Rama dhe Erion Veliaj njihen prej kohesh si burra pederaste – friendly. Ata jane mesuar me veset e pederastise dhe keto tanime po ia predikojne shoqerise shqiptare.