Shqiperia

Ejvallah Erdogan! Premtimi i Turqise realizohet! Xhamia e Madhe e Tiranes merr forme.

Xhamia qe qeveria turke dhe presidenti Erdogan i ka dhuruar muslimaneve shqiptare me ne fund ka marre forme. Tirana ne rrugen e Elbasanit, prane parlamentit shqiptar tanime duket si Turqi! Xhamia e madhe me kater minare i ben hije parlamentit me politikanet e korruptuar shqiptare dhe xhamia i ben karshillek rruges se Elbasanit.

Sa here qe ambasadori amerikan shkon per ne parlamentin shqiptar per ti dhene urdhera politikaneve te korruptuar shqiptar, minarete e hijshme te xhamise se Erdoganit i thone “selam aleikum” kinezit te ambasades amerikane.