Bota Rajoni Shqiperia

Ekstremisti amerikan David L Phillips mbron terrorizmin gylenist në Kosovë

Eskremisti amerikan David L Phillips në intervistën që ka dhënë më poshtë për Zërin e Amerikës sulmon Turqinë dhe Islamin dhe muslimanët e Kosovës. Ai shpif kundër Turqisë dhe del në mbrojtje të organizatave sekrete dhe terroriste në Kosovë. Ai e akuzon Turqinë që po sillet si padrone në Kosovë në një kohë që është Amerika ajo që është padronja kolonialiste e Kosovës. Më poshtë është intervista e Zërit të Amerikës me David L Phillips.