Rajoni

Ekstremisti katolik, Dedaj emërohet ambasador në Maqedoni

Ekstremisti katolik, Gjergj Dedaj zyrtarisht është emëruar si ambasador i Kosovës në Maqedoni.
Lajmin për emërimin e tij si ambasador e ka bërë të ditur vet Dedaj, përmes një statusi në rrjetin social Facebook, ku ka publikuar dekretin e emërtimit të tij dhe ka falënderuar Presidentin Thaçi për besimin dhe dekretimin e tij në pozitën e ambasadorit.

Ekstremisti katolik, i cili krahasoi Turqine me Serbine duhej te shkarkohej nga cdo post dhe jo te emerohej ambasador. Shkrkimi i tij nga postet zyrtare u kerkua nda disa persona, por Thaci ka bere gabimin e rradhes.